Image Alt

Bosanski Petrovac

DIVLJINA NA DLANU...

Dobro došli u nezaboravnu avanturu u prirodi!

Kao veliki zaljubljenici u aktivnosti na otvorenom, dobri poznavaoci ovog kraja i njegovih fascinirajućih ljepota, dugogodišnji aktivni instruktori trenažnih procesa snage i kondicioniranja u sportu, te rada u obrazovanju i podučavanju stranih jezika, donosimo vam najvažnije informacije kako svoj boravak u ovom kraju učiniti sadržajno potpunim. Sigurni smo da ćete uživati!

Izaberi naš tim

Naš tim čine izvrsni poznavaoci rada sa ljudima, od profesora stranih jezika, muzike do biciklista, planinara, penjača, lokalnih žitelja ili jednostavno zaljubljenika u prirodu.

preloader gif
Odaberi svoj tim

Vaš tim uvijek može činiti vaša provjerena grupa ljudi. Ukoliko želite da povjerenje date nekome iz našeg tima, stojimo vam na raspolaganju.

Pronađi sebe

Aktivnosti koje nudimo su prilagođene svim uzrastima, bilo da želite naučiti kako da postavite šator i prespavate pod otvorenim nebom ili da prođete detaljno trasiranom stazom na biciklu, u trku ili pješke. Sezonski poslovi su uvijek tu, a podučavanje stanih jezika, muzičke ili radionice iz astronomije su takođe dio ponude.

Uživaj u boravku

Naše „Planinsko srce“ predstavlja pravi raj za aktivnosti na otvorenom. Raznolika ponuda aktivnosti na otvorenom tokom cijele godine, čini izazov za otkrivanje za svakome, bez obzira na dob i nivo spremnosti.

“Savršena vikend avantura, odlična organizacija, svaka čast domaćinima! ”
Saša Stamenković , Planinar
“ Nekoliko jako lijepih penjačkih pravaca na Klekovači, svakako vrijedno posjete. ”
Dejan Savić , Penjač
EXTREME

Zašto izabrati nas

Mi živimo planinskim srcem! Strastveni smo poznavaoci prirodnih ljepota ovog kraja i jako dobro znamo kako organizovati dobru avanturu i predstaviti iskonsku ljepotu, na pravi, ali prvenstvenog siguran način.

Strast 0
Avantura 0
Sigurnost 0

Nova era

istraživanja!

vaša avantura u prirodi

Doživite emocijama protkanu avanturu na otvorenom. Sačuvajte uspomene koje ostaju za cijeli život!
Biciklistički vodič
Ljubitelj životinja
Fitnes trener
Guru za biljni svijet
TEAM

saznajte više

Unesite svoje podatke ispod i saznajte više o odličnim ponudama koje vam stoje na raspolaganju.

    Ili nas pozovite za više informacija: